OTKUP LAPTOP- TABLET -NETBOOK -KONFIGURACIJA

063.772.4721

Vrsimo otkup novih eventualno samo probanih, polovnih novijih, laptop , tablet konfiguracija kao i konfiguracija nekog od operatera ViP, Telenor ili Mts . . . .

Vrsimo otkup iskljucivo samo ispravnih uredjaja.

Nove ne raspakovane uredjaje u fabrickoj kutiji moze bez garancije , ako je uredjaj raspakovan i "proban" potrebna je garancija ili fiskalni racun .

Otkup vrsimo na teritoriji Srbije. U slucaju dogovora oko kupovine prodavac salje uredjaj bez otkupa , kada se istestira sofware i hardware , vrsimo isplatu na racun prodavca iili gotovinski postom.U suprotnom od ovih pravila, ne mozemo poslovati, radi zastite od nezeljenih pojava prilikom otkupa.

Pošiljalac je dužan da adekvatno upakuje pošiljku u propisanu ambalažu koja može osigurati teret i specifičnost pošiljke. Pošiljac je dužan da popuni sve podatke o pošiljci (ime i prezime, adresu, naznači težinu i odredi posebne usluge za predmetnu pošiljku upiše podatke u napomeni pošiljke sa definisanim zahtevom o isporuci ). Sadržaj pošiljke je definisan putem otpremnice koja prati pošiljku (robu) i koja se nalazi u paketu, a za čiju tačnost je odgovoran pošiljalac pošiljke.

Takodje nasa adresa, telefon i profil su potpuno poznati.

HVALA VAM NA SARADNJI I POVERENJU !

Laptopovi otkup


Kontakt email: [email protected]

063.772.4721

Svi oglasi oglašivača Dragan Radjenovic

Prethodni Sledeći